Yunanistan Deprem - Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel kimdir - Havva Öztel / Il y a 18 heures.

Atina jeodinamik enstitüsü, yerel saatle 09.17'deki . Yunanistan'ın lasithi kentinde meydana gelen 6.3 büyüklüğündeki deprem, ege bölgesi genelinde olduğu gibi denizli'de de hissedildi. Il y a 16 heures. Il y a 18 heures. Depremin büyüklüğüyle ilgili farklı açıklamalar gelirken, .

Son dakika haberine göre yunanistan'ın girit adası'nda deprem meydana geldi. Haritası : Haritalar Dünya Atlası Dünya Meridyen
Haritası : Haritalar Dünya Atlası Dünya Meridyen from yearofthefly.org
Il y a 18 heures. Yunanistan'ın güneyinde yer alan girit adası'nda 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Il y a 18 heures. Girit açıklarında 6.3 büyüklüğünde şiddetli bir deprem meydana geldi. Yunanistan'da son dönemde artan depremlere bir yenisi eklendi. Yunanistan'ın lasithi kentinde meydana gelen 6.3 büyüklüğündeki deprem, ege bölgesi genelinde olduğu gibi denizli'de de hissedildi. Yunanistan'ın girit adası'nda bu sabah yerel saatle 07.48'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afp'nin açıkladığına göre 1 kişi .

Afp'nin açıkladığına göre 1 kişi .

Yunanistan'ın güneyinde yer alan girit adası'nda 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunanistan'ın lasithi kentinde meydana gelen 6.3 büyüklüğündeki deprem, ege bölgesi genelinde olduğu gibi denizli'de de hissedildi. Il y a 16 heures. Il y a 18 heures. Son dakika haberine göre yunanistan'ın girit adası'nda deprem meydana geldi. Il y a 18 heures. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi tarafından yapılan açıklamada, yunanistan'ın girit adası'nda 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı . Komşu yunanistan'da 5 büyüklüğünde deprem! Depremin büyüklüğüyle ilgili farklı açıklamalar gelirken, . Afp'nin açıkladığına göre 1 kişi . Yunanistan larisa'da 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yunanistan'da son dönemde artan depremlere bir yenisi eklendi.

Il y a 18 heures. Depremin büyüklüğüyle ilgili farklı açıklamalar gelirken, . Yunanistan'ın lasithi kentinde meydana gelen 6.3 büyüklüğündeki deprem, ege bölgesi genelinde olduğu gibi denizli'de de hissedildi. Şükrü ersoy, bu bölge yunanistan için de türkiye için en . Afp'nin açıkladığına göre 1 kişi .

Atina jeodinamik enstitüsü, yerel saatle 09.17'deki . Haritası : Türkiye Mülki Ä°dare Haritaları Türkiye
Haritası : Türkiye Mülki İdare Haritaları Türkiye from yearofthefly.org
Komşu yunanistan'da 5 büyüklüğünde deprem! Il y a 18 heures. Atina jeodinamik enstitüsü, yerel saatle 09.17'deki . Avrupa sismoloji merkezi'nin verilerine göre yunanistan'da 6,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda bu sabah yerel saatle 07.48'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. A haber canlı yayınında yunanistan'daki depremi yorumlayan deprem uzmanı prof. Il y a 16 heures. Afp'nin açıkladığına göre 1 kişi .

Şükrü ersoy, bu bölge yunanistan için de türkiye için en .

Yunanistan'ın girit adası'nda bu sabah yerel saatle 07.48'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Şükrü ersoy, bu bölge yunanistan için de türkiye için en . Il y a 18 heures. Depremin türkiye'den de hissedildiği belirtildi. Afp'nin açıkladığına göre 1 kişi . Girit açıklarında 6.3 büyüklüğünde şiddetli bir deprem meydana geldi. A haber canlı yayınında yunanistan'daki depremi yorumlayan deprem uzmanı prof. Yunanistan'da son dönemde artan depremlere bir yenisi eklendi. Atina jeodinamik enstitüsü, yerel saatle 09.17'deki . Depremin büyüklüğüyle ilgili farklı açıklamalar gelirken, . Yunanistan larisa'da 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı .

Şükrü ersoy, bu bölge yunanistan için de türkiye için en . Komşu yunanistan'da 5 büyüklüğünde deprem! Depremin büyüklüğüyle ilgili farklı açıklamalar gelirken, . Depremin türkiye'den de hissedildiği belirtildi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yunanistan'ın lasithi kentinde meydana gelen 6.3 büyüklüğündeki deprem, ege bölgesi genelinde olduğu gibi denizli'de de hissedildi. Haritası : Türkiye Mülki Ä°dare Haritaları Türkiye
Haritası : Türkiye Mülki İdare Haritaları Türkiye from yearofthefly.org
Girit açıklarında 6.3 büyüklüğünde şiddetli bir deprem meydana geldi. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi tarafından yapılan açıklamada, yunanistan'ın girit adası'nda 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği . Yunanistan'ın güneyinde yer alan girit adası'nda 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunanistan'da son dönemde artan depremlere bir yenisi eklendi. Avrupa sismoloji merkezi'nin verilerine göre yunanistan'da 6,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Il y a 16 heures. A haber canlı yayınında yunanistan'daki depremi yorumlayan deprem uzmanı prof. Son dakika haberine göre yunanistan'ın girit adası'nda deprem meydana geldi.

Afp'nin açıkladığına göre 1 kişi .

Avrupa sismoloji merkezi'nin verilerine göre yunanistan'da 6,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Komşu yunanistan'da 5 büyüklüğünde deprem! Şükrü ersoy, bu bölge yunanistan için de türkiye için en . Yunanistan'ın lasithi kentinde meydana gelen 6.3 büyüklüğündeki deprem, ege bölgesi genelinde olduğu gibi denizli'de de hissedildi. Yunanistan'ın girit adası'nda bu sabah yerel saatle 07.48'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Il y a 16 heures. Depremin büyüklüğüyle ilgili farklı açıklamalar gelirken, . Yunanistan'da son dönemde artan depremlere bir yenisi eklendi. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi tarafından yapılan açıklamada, yunanistan'ın girit adası'nda 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı . Girit açıklarında 6.3 büyüklüğünde şiddetli bir deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afp'nin açıkladığına göre 1 kişi .

Yunanistan Deprem - Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel kimdir - Havva Öztel / Il y a 18 heures.. Il y a 18 heures. Yunanistan'da son dönemde artan depremlere bir yenisi eklendi. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi tarafından yapılan açıklamada, yunanistan'ın girit adası'nda 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı . A haber canlı yayınında yunanistan'daki depremi yorumlayan deprem uzmanı prof.